Flygstolar med massagefunktion.

Det är när behovet är som störst som frånvaron blir som mest påtaglig. Vid långflygningar inser jag hur skönt det vore om man kunde få boka en sittplats med massagefunktion. Fotbad på toaletten, en traditionell Lao-massage skulle inte heller sitta fel.

Idén Spa på långflygningar finns med i vår bok Finnes: idéer – Sökes: entreprenörer. 

Förutom Spa på långflygningar kan man använda alla tretton timmar till vettigare saker som att ge bort sprit och visa dubbade japanska actionfilmer.

Tänk om företagen insåg vilken guldchans som erbjöds…möjliga konsumenter som sitter still i sin stol, utan uppkoppling, ofta för obekväma för att kunna sova.

John Marbach är inne på samma spår när han skriver på sin blogg att det gäller för entreprenörer att lösa problem – inte bygga idéer. John erbjuder också en enkel trestegs-raket på hur entreprenörer kan förverkliga sina produktiva drömmar.

Var är massagestolen när man behöver den som bäst?

One thought on “Flygstolar med massagefunktion.

  1. Jag håller med John om att man ska lösa problem i första hand. Däremot tycker jag att han inledningsvis fokuserar väl mycket på problem som han själv har eller har haft. Finns många trista exempel på uppfinnare som har försökt lösa sina egna problem på olika sätt i förhoppningen om att andra har samma problem och vill ha samma lösning. Alla har sina egna perspektiv. Utmaningen är att få insikt om människors problemperspektiv. Det är det stora problemet som människor som vill bli entreprenörer måste ta itu med allra först.

Innovationsnätverket Idéprenörerna