Martin Kellerman har läst vår bok verkar det som – dagens Rocky i DN går lös på kapitlet “Hjälmfrisyr”

Eftersom vi respekterar copyright här, och serien inte går att hitta på en länkbar sida får vi nöja oss med ett referat :-( .

Rocky spånar loss vilt om hur skönt det är att åka hoj i grekland i bara shorts och hjälmlös. Här i sverige får vi som sagt sätta håret utanpå hjälmen för att få den rätta looken. Så långt kom vi i boken och förslog en hel del varianter. Däremot trumfar Rocky med lite ny inspiration i form av skinnställ i form av bar hud för att fullborda looken. Tack för den twisten — ytterligare en liten variant för den som vill och vågar.

Om Kellerman verkligen hittade inspirationen i vår bok? Vem vet? Det kan lika gärna vara så att idén ligger i tiden. Oavsett vilket har Rocky-serien visat att det alltid finns en till unik variant till på en idé — trots att de är “nästan” lika. Men bara nästan. För skinnställ som liknar hud kom vi nog aldrig på. Och vi kom definitivt inte på att huden skulle vara hårig på benen också :-)

Comments are closed.

Innovationsnätverket Idéprenörerna