De ickesynliga, Fredrik Häréns “debutantbok” om att se det andra inte ser

Att kalla Fredrik Härén för debutant känns lite konstigt med tanke på idébok och en trave andra böcker som han skrivit under åren. Men boken de icke-synliga är väl den första som räknas som skönlitteratur och då är det tydlig debut.

Nåja. Idéprenörerna fanns med på lanseringspartyt och konstaterade att åtminstone Fredrik Härén tillhörde de synliga. Alexander Bard var däremot icke synlig även om det hintades att han hade några fingrar med i spelet också. Ungefär samtidigt med “pappersboken” lanserades den även som ljudbok med Reine Brynolfsson.

De ickesynliga Fredrik Härén

Notera hur bokomslaget diskret bryter mot “hur en bok ska se ut” i sann stil för Häréns och Interesting. Som den slipad marknads-förare han är, insisterade Fredrik på att boken skulle synas ordentligt på alla bilder. Och vi ska inte vara sämre. Samtidigt som vi med glädje bjuder Fredrik Härén på lite mer reklam för sin bok, passar vi på att håva in en liten andel av sökningarna på allt om de ickesynliga, Fredrik Härén och de icke synliga som bor i osynliga tält uppe i luften som gör att helikoptrar och flygplan helt oförklarligt kraschar ibland.

Och ja, det är Fredrik Härén på båda bilderna. Promise. Och uppföljaren till de ickesynliga är redan påbörjad.

Comments are closed.

Innovationsnätverket Idéprenörerna