Nu vet vi varför vårt förlag trodde på vår bok

Som vanligt tar det en stund att hitta rätt förlag när man har en bokidé, men inte har etablerat sig som författare. Men genom en kombination av ensvishet och uthållighet hittade vi vårt förlag som behövde och trodde på just den bok vi gjort utkast till.

En artikel om förlagets grundare i sydsvenskan förklarar rätt bra varför de fastnade för vårt manus. De hade själva hittat en idé som de verkligen brann för. Att ge ut böcker och samtidigt våga tänka annorlunda och utmana sig själva. Och då passar det väl ganska bra att ge ut en bok som just hjälper till i sökandet efter den där idén som passar just dig? Och som kan hjälpa även den som inte har förmånen (eller förbannelsen) att ständigt komma på nya spännande idéer.

Hur? Den kommande boken blandar nya och fullt användbara idéer med våra tankar som idéerna grundar sig på. En samling av våra bästa idéer helt enkelt. Blandat med filosofierna bakom. Konkret och abstrakt på en gång kanske man kan säga. Sen får läsaren plocka efter eget tycke.

Comments are closed.

Innovationsnätverket Idéprenörerna